MCDONALD'S NIJMEGEN MOLENSTRAAT

MCDONALD'S NIJMEGEN MOLENSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 900 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Nijmegen Molenstraat. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 19:35 Friet en kip waren taai en koud, niet zoals normaal.
19 mei 2022 om 12:34 Echt super snelle bezorging! Heel chill
12 mei 2022 om 21:46 Zeer snel en netjes
12 mei 2022 om 9:41 Slechte bezorging. Had om 15:30 besteld en moest het eten om 17:00 echt hebben maar om 17:30 was het er nog niet.. Ook ontbrak er iets uit de bestelling en waren de frietjes koud.
11 mei 2022 om 20:02 Het eten was koud.
5 mei 2022 om 0:03 Compleet, alles was goed warm en goed van smaak. Vriendelijke bezorger.
4 mei 2022 om 19:45 Weer (2x) koud eten gekregen. Ik werk op 1 min lopen van de vestiging. Moet jammer genoeg kiezen voor bezorgen omdat ik mijn werkplek niet kan verlaten.
3 mei 2022 om 16:12 Ik vroeg om een hamburger zonder augurken. Ik kreeg een hamburger met augurken.
1 mei 2022 om 19:34 Niet alles van mijn bestelling ontvangen... Steeds een aangepaste bezorgtijd
30 apr 2022 om 6:57 Het duurde een uur voordat het er was en de minuten teller heeft een half uur op dezelfde tijd gestaan
29 apr 2022 om 23:27 Bezorging was 50 min laat Nog een keer moesten we op eten wachten
29 apr 2022 om 17:20 Het eten was goed, maar vond het schandalig hoe lang het duurde. Ik kon op thuisbezorgd een tijd selecteren, deze werd helaas ruim overschreden. Scheelde dat ik niets te doen had, anders was dit niet acceptabel