MCDONALD'S NIJMEGEN MOLENSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1478 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Nijmegen Molenstraat. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 20:38 3,5 uur gewacht op de order…. Nooit meer bestellen dit :(
24 feb 2024 om 8:03 Had het voor 6 uur besteld en toen kwam het om half 6, het liefst had ik het wel iets later gewild
21 feb 2024 om 19:30 Het eten was koud
19 feb 2024 om 18:48 We moesten 2 uur wachten op de bestelling en het was koud! Wij bestellen hier niet meer.
18 feb 2024 om 22:18 Bezorgtijd veranderde steeds. Hierdoor bijna twee uur moeten wachten. En toen was alles ook nog is koud. Ook had ik tomatensaus op mijn filet O Fish..... en geen kaas!! Je zou zeggen dat deze fouten na 20uur op een zondag niet hoeven!!
18 feb 2024 om 16:30 Na anderhalf uur verandere de bezorgtijd naar nog een uur langer. Het eten kwam, redelijk warm. Maar in de burger zat een lange haar die duidelijk niet van mij afkomstig was.
17 feb 2024 om 20:16 Bezorgtijd was erg lang.
12 feb 2024 om 20:02 Snel geleverd en het eten was prima
10 feb 2024 om 21:47 Koud eten
9 feb 2024 om 8:12 Alles was prima in orde. Gotta love the Maccie :)
8 feb 2024 om 20:32 Goede bezorging alleen het eten was aan de koude kant
5 feb 2024 om 21:03 Keurige bezorging, eten nog warm