MCDONALD'S NIJMEGEN MOLENSTRAAT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Nijmegen Molenstraat. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 20:51 Eten was koud en ze waren de helft van de bestelling vergeten. Eten werd ook niet nageleverd. Kreeg gelukkig wel deel van de kosten terug, dat hebben ze wel goed geregeld.
27 jan 2023 om 20:07 Vorige keer al sauzen vergeten en deze keer ipv een veggie burger een burger met vlees. Erg vervelend als je vega bent
27 jan 2023 om 16:28 Deel van de bestelling vergeten vervolgens niet bereid om het alsnog te komen brengen. We moesten het maar komen ophalen. Als ik bedrijfsleider was, zou ik maar eens gaan nedenken over de toekomst van de medewerker genaamd Geert binnen de Mcdonalds…
26 jan 2023 om 0:57 Prima. Alleen de frites was koud en taai.
25 jan 2023 om 23:22 The delivery was more than 90 minutes :) 120 to be exact
25 jan 2023 om 22:41 Eten was koud en lauw. Het was bezorgd
24 jan 2023 om 13:13 Prima bezorgd helaas waren de frietjes wel al wat koud maar het is winter. Ik hoop toch dat daar de volgende keer beter op gelet kan worden
21 jan 2023 om 14:47 Na 1uur en 15min wachten was het eten erg koud.
19 jan 2023 om 21:22 Ik kreeg niet wat ik besteld had. Alles was koud en zat onder de cola
14 jan 2023 om 19:43 Er werd niet aangebeld, eten is onder aan de trap gezet toen iemand de deur open heeft gedaan. Alles zat onder de cola en al het eten was koud
13 jan 2023 om 21:23 Eten was koud, bezorgtijd werd telkens verder in de toekomst gesteld en 1 van de burgers behoorde veggie te zijn en was dat niet
13 jan 2023 om 20:49 Prima eten, snelle bezorging!