MCDONALD'S NIJMEGEN MOLENSTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 997 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Nijmegen Molenstraat. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 17:53 Eten koud en onhandige/ trage bezorger.
30 sep 2022 om 13:16 eten koud bij aankomst. koud drinken en warme maaltijd samen verpakt.
28 sep 2022 om 10:18 Alles bezorgd, maar 40 minuten later dan bezorgtijd.
27 sep 2022 om 22:33 Eten standaard minstens een kwartier te laat
26 sep 2022 om 14:18 nuggets waren beetje taai props to the delivery guy want hij moest de hele weg door de regen fietsen
26 sep 2022 om 7:02 Ik werd gebeld na ongeveer 35 min je huisnummer is toch 32? Ja klopt Ow danvwas het verkeerd doorgegeven hij komt er nu aan..... frietjes en Hamburg koud!!! Niet goed dus
26 sep 2022 om 0:54 Bezorger snapte de route niet en fietste een enorme omweg waardoor het eten koud was. De friet was slap en smaakte niet doorbakken. Er zat geen saus bij de friet waar tevens wel voor was betaald.
25 sep 2022 om 21:18 Was prima kids genietenbaltijd van de micky D als we weer eens gaan
24 sep 2022 om 21:23 Ik had twee happy meals voor 2 kids besteld. Uiteindelijk hebben ze potjes moeten eten omdat we 2 uur op de bezorging moesten wachten en ik kon de bestelling niet annuleren of contact met thuisbezorgd opnemen.
24 sep 2022 om 20:46 Koude friet en geen saus
24 sep 2022 om 20:43 Vriendelijke bezorger, maar duurde ruim 75 minuten voordat McDonalds de bestelling klaar had. Haal je het in het filiaal, dan is het in 10 minuten klaar. Onbegrijpelijk dat het 75 minuten moet duren. Voedsel was bijna koud.
24 sep 2022 om 19:39 Ijskoud omdat ze nooit de opmerkingen lezen en het dus altijd mis gaat